Jobba hos oss

Vill du bli en del av MSL? Här publicerar vi alla lediga tjänster. Även om vi inte har några platser utannonserade är du välkommen att skicka in en spontanansökan, vi letar alltid efter nya duktiga medarbetare.

 Just nu söker vi:

PR-konsult till MSL i Stockholm, en del av Publicis Sverige.

Är du en van projektledare och PR-konsult med minst fyra års arbetslivserfarenhet inom journalistik, kommunikation eller med erfarenhet inom FMCG?  Är du redo att ta nästa kliv i karriären? Då är den här tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning:

I rollen som projektledare och kommunikationskonsult hos MSL kommer du att jobba i flera parallella projekt med varierande arbetsuppgifter för olika genrer av kunder. Du kommer att vara delaktig i allt ifrån strategi- och idéarbete till genomförande och färdig leverans. I de uppdrag som du projektleder ansvarar du för resursplanering, att uppdragsbudget och tidsplan hålls samt vara ett strategiskt bollplank gentemot kund och intern arbetsgrupp.

Du kommer att vara nordiskt ansvarig för en av våra största kunder. Därmed är god affärsförståelse liksom förmåga att skapa och vårda långsiktiga kundrelationer grundläggande för att lyckas i tjänsten. Vi arbetar utifrån modellen ”Power of one” där alla som ingår i Publicis Group samverkar. Detta för att stärka integrationen och samarbetet mellan Publicis Groupes byråer dvs. Starcom, Publicis Sapient, Zenith, Saatchi & Saatchi, BBH och MSL. Detta innebär att vi jobbar sömlöst mellan olika kommunikationsmodeller och kommer inom kort sitta under samma tak.

Kravprofil:

  • Relevant utbildning inom kommunikation eller journalistik
  • Minst fyra års relevant erfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • Erfarenhet av uppdrag inom FMCG liksom arbete med internationella kunder ses som meriterande 

Om dig:

Vi söker dig som är en trygg projektledare och som trivs med att arbeta såväl strategiskt som operativt. Du kan driva och leda uppdrag både självständigt och i team. Många projekt och kundrelationer sker på engelska och du behöver vara trygg i muntliga framställanden på engelska då det är en del av din vardag. Dina kunskaper kopplade till traditionell PR, sociala medier och digitala strategier är mycket goda. Du har en modern syn på kommunikation och hittar lösningar som innefattar flera kanaler.

Som person söker vi dig som är driven, noggrann och strukturerad med en passion för kommunikation. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och triggas av att hitta nya, smarta sätt att lösa problem på. Att samarbeta med kollegor, kunder och externa parter är naturligt för dig eftersom du är relationsorienterad och social. Slutligen bör vår nya kollega vara engagerad, ambitiös och bidra med positiv energi. Addera stresstålig så har du alla delar vi behöver. Vi vill tillsammans med dig se till att överträffa både våra egna och våra kunders förväntningar.

Tillträde: omgående
Tjänst: heltid och tillsvidare med 6 månaders provanställning
Ansökan: skicka CV och personligt via till philip.sibirzeff@mslgroup.com senast 1 november.

Intervjuer sker löpande så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan